Technische kunststoffen

Dibond platen


Arestho heeft een breed leveringsprogramma op het gebied van kunststoffen waaronder dibond platen of alupanel. Deze platen worden veel gebruikt in de reclame industrie maar ook voor stand en interieurbouw. Wij leveren deze platen tegen zeer scherpe tarieven. Heeft u grote aantallen dibond plaat nodig vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

PVC Schuimplaat


PVC schuimplaat wordt zeer veel gebruikt in de zeefdruk en reclame branche, stand en interieurbouw etc.  De platen hebben een laag gewicht en kunnen voor veel toepassingen gebruikt worden. Arestho levert uw PVC schuimplaten tegen zeer scherpe prijzen.  PVC schuimplaat is goed brandwerend en wordt daarom ook veel gebruikt voor warmte en geluidsisolatie.

PVC platen hard


De PVC platen met een harde kern zijn niet te vergelijken met PVC schuimplaten. De hard PVC platen worden veel gebruikt in de electrotechnische industrie en machinebouw. De platen zijn goed elektrisch isolerend en hebben een uitstekende chemische bestendigheid.

Polypropyleen platen en rondstaf

Polypropyleen heeft diverse toepassingen in zowel de voedselindustrie als chemische industrie. Polypropyleen platen en rondstaf zijn bijzonder goed bestand tegen chemicalien. Het materiaal neemt bijna geen vocht op en is bijzonder slagvast, het zal dan ook niet gemakkelijk breken of scheuren.

HDPE en HMPE platen en rondstaf


HDPE platen zijn zeer taai en sterk. De platen zijn niet te verlijmen, wel te lassen. Arestho levert de platen in zwart (UV bestendig) en naturel (niet UV bestendig) De platen hebben een zeer breed toessingsgebied, het materiaal wordt gebruikt voor bijvoorbeeld bodemplaten in aanhangers maar ook in de voedingsmiddelen industrie en apparatenbouw. HMPE platen en rondstaf hebben een uitstekende chemische bestendigheid en slijtvastheid het wordt veel toegepast in de apparaten en machine bouw.