Spiraliet ventilatie systemen

spiraliet aansluitkraag

€2,90Excl. btw (€3,51 Incl. btw)

spiraliet T-stuk 45º

€14,70Excl. btw (€17,79 Incl. btw)

spiraliet T-stuk 90º

€6,28Excl. btw (€7,60 Incl. btw)

spiraliet draadrooster met kap 45º

€10,25Excl. btw (€12,40 Incl. btw)

spiraliet reparatiestuk rond

€7,07Excl. btw (€8,55 Incl. btw)

spiraliet T-stuk 45º met EPDM ring 3x verjongd spie

€17,62Excl. btw (€21,32 Incl. btw)

spiraliet verloop T-stuk 90º 3x verjongd spie

€7,49Excl. btw (€9,06 Incl. btw)

Voordelig Spiraliet ventilatie systeem

Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige Spiraliet pijpen en hulpstukken of koppelingen bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. Deze onderdelen zijn stuk voor stuk vervaardigd uit thermisch verzinkt plaatstaal en kunnen worden toegepast in met name de woningbouw, kantoren, schoolgebouwen en ga zo maar door. De onderdelen zijn te verkrijgen vanaf 100 mm tot en met 1000 mm. Indien u er niet zomaar een paar nodig heeft, maar u geïnteresseerd bent in grotere aantallen kunt u steeds geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte op maat. Kortom heeft u een spiraliet mechanisch ventilatie systeem nodig dan moet u bij Arestho zijn.

Voordelige Spiraliet onderdelen

Wanneer u een kijkje neemt in het aanbod aan Spiraliet mechanische ventilatie onderdelen hier bij Arestho zult u merken dat er alles in is terug te vinden waarnaar u op zoek bent. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een Spiraliet aansluitkraag aan te kopen, maar behoren ook een Spiraliet bocht 90° met EPDM en een speciale ophangbeugel tot de mogelijkheden. Het mag dan ook duidelijk zijn, denkt u er aan om nieuwe onderdelen voor uw mechanische ventilatiesysteem in huis te halen en is de prijs voor u bijzonder belangrijk? Aarzel dan in geen geval en ontdek snel het haast ongekende aanbod aan Spiraliet onderdelen hier bij Arestho!

Waarom kiezen voor Spiraliet?

Bovenstaande maakt het eigenlijk reeds duidelijk. Indien u in uw huis een kwalitatief ventilatiesysteem wenst te integreren dient u daarvoor vaak rekening te houden met zeer aanzienlijke kosten. Dat is niet het geval wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van de Spiraliet onderdelen. Deze ventilatie-onderdelen kunnen namelijk aangekocht worden tegen een zeer interessant prijskaartje en dat zonder dat er moet worden ingeboet op vlak van kwaliteit of duurzaamheid. Ook een ventilatiesysteem in uw woning integreren waar u jarenlang genot van zult ondervinden? Ontdek dan snel de mogelijkheden die Spiraliet u op dit vlak te bieden heeft!