Storz koppeling

Storz aluminium koppeling met slangtule

€9,19Excl. btw (€11,12 Incl. btw)

Storz Nitril rubber zuig-pers ring

€1,23Excl. btw (€1,49 Incl. btw)

Storz aluminium koppeling met buitendraad

€12,56Excl. btw (€15,20 Incl. btw)

Storz bedieningssleutel

€13,69Excl. btw (€16,56 Incl. btw)

Storz aluminium koppeling met binnendraad

€10,10Excl. btw (€12,22 Incl. btw)

Storz aluminium overgangsstuk

€31,45Excl. btw (€38,05 Incl. btw)

Storz aluminium afsluitkap met ketting

€10,10Excl. btw (€12,22 Incl. btw)

Storz koppeling

Een Storz koppeling wordt gebruikt om slangen aan elkaar te verbinden. Deze zeer sterke, solide, lekdichte en snelle handzame koppeling wordt veelal gebruikt door de brandweer in vrijwel alle Europese landen en voor industriële toepassingen. Maar ook voor particuliere doeleinden is een Storz koppeling goed inzetbaar. Arestho levert een grote diversiteit aan Storz koppelingen met verschillende diameters. Waar u op moet letten?

  • Storz koppelingen zijn beschikbaar in de afmetingen 31 t/m 133mm;
  • De werkdruk is altijd 16 bar (tenzij anders aangegeven);
  • Voor elke toepassing heeft Arestho de juiste afmeting en maatvoering.

 

Waarom een Storz koppeling kopen?

U kunt een Storz koppeling kopen voor het koppelen van waterslangen (denk aan de brandweerslangen), transportslangen en sleepslangen. De koppeling is in te zetten om slangen met elkaar of een slang met vaste armaturen te verbinden. De Storz koppeling bestaat uit twee gelijke delen die in elkaar draaien. Het is een erg eenvoudig, maar zeer doeltreffend systeem.

Storz koppeling nokafstand meten

De maat van een Storz koppeling wordt gemeten van nok tot nok. Dit noemt men de nokafstand (NA). De sluiting van een Storz koppeling heet een bajonetsluiting. Als de afstand tussen de nokken van de bajonetsluiting gelijk is, dan passen de koppelingen op elkaar. Check daarom altijd de nokafstand van uw (eventuele) huidige slang, zodat u niet een Storz koppeling in een verkeerde maat besteld.Nok afstand Storz koppeling

Zo meet u de nokafstand. Deze wordt altijd in mm weergegeven. Mocht u toch de verkeerde maat besteld hebben, dan kunt u de Storz koppeling natuurlijk altijd ruilen voor een koppeling met andere nokafstand.

Soorten Storz koppelingen bij Arestho

Wilt u een Storz koppeling kopen? Dan heeft u bij Arestho de keuze uit onder andere de volgende soort Storz koppelingen:

  • Een Storz koppeling met binnendraad;
  • Een Storz koppeling met buitendraad;
  • Een Storz koppeling met slangtule;
  • Een Storz koppeling met knelring tule.

 

Kunt u de koppeling die u zoekt nu niet in ons assortiment vinden? Vraag ons dan gerust naar de Storz koppeling die u zoekt. Wij helpen u graag aan het juiste product.

Toebehoren Storz koppeling

Naast diverse soorten en maten Storz koppelingen, kunt u bij ons ook terecht voor diverse toebehoren, zoals een Storz afsluitkap, Storz bedieningssleutel en Storz Nitril rubber zuig-pers ring. Bent u al in het bezit van Storz koppelingen maar zijn de ringen versleten? Dan kunnen wij deze in alle maten los leveren zodat u niet een geheel nieuwe koppeling hoeft aan te schaffen. Dat is beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee.

Storz koppeling kopen

Bij ons kunt u zeer voordelig Storz koppelingen aanschaffen. De koppelingen die wij leveren zijn gemaakt van aluminium en voorzien van een NBR afdichtingsring, door het gebruik van NBR zijn de koppelingen bestand tegen olie en/of benzine. Al deze Storz koppelingen kunnen wij direct uit voorraad leveren tegen de scherpste prijzen. De prijzen van de koppelingen liggen wat uiteen, maar bij ons heeft dat enkel te maken met de grootte van de Storz koppeling. De kwaliteit van iedere koppeling is even hoog.

Arestho levert ook standaard brandweerslangen die al is voorzien zijn van een Storz koppeling. Kortom heeft u een koppeling met binnendraad nodig of een afsluitkap, bedieningssleutel of andere artikelen van Storz? Bij ons vindt u het juiste product tegen een lage prijs. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen voor een Storz koppeling? Bel naar 078-780 23 88 of mail naar info@arestho.nl. We geven u graag deskundig advies!