Storz koppeling

Filters
7 ProductenPagina 1 van 1
Storz aluminium koppeling met slangtule
Storz aluminium koppeling met slangtule
€14,13€17,10Incl. btw
Storz Nitril rubber zuig-pers ring
Storz Nitril rubber zuig-pers ring
€1,89€2,28Incl. btw
Storz aluminium koppeling met binnendraad
Storz aluminium koppeling met binnendraad
€15,54€18,80Incl. btw
Storz bedieningssleutel
Storz bedieningssleutel
€21,03€25,45Incl. btw
Storz aluminium koppeling met buitendraad
Storz aluminium koppeling met buitendraad
€19,31€23,36Incl. btw
Storz aluminium afsluitkap met ketting
Storz aluminium afsluitkap met ketting
€15,54€18,80Incl. btw
Storz aluminium overgangsstuk
Storz aluminium overgangsstuk
€48,33€58,48Incl. btw

Storz koppeling kopen bij Arestho

Een Storz koppeling wordt gebruikt om slangen aan elkaar te verbinden. Deze zeer sterke, solide, lekdichte en snelle handzame koppeling wordt in vele landen veelal gebruikt door de brandweer. Daarnaast wordt hij ook veel gebruikt voor industriële toepassingen. Maar ook voor particuliere doeleinden is deze koppeling goed inzetbaar. Arestho levert een grote diversiteit met verschillende diameters. Wij beschikken voor iedere toepassing over de juiste koppeling. Daar kunt u op rekenen.

De koppelingen zijn beschikbaar in de afmetingen 31 t/m 133mm en beschikken over 16 bar werkdruk

Bekijk ons uitgebreide aanbod en kies de koppeling die het best bij uw toepassing past. Heeft u een vraag over welke maat u moet kiezen? Of een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 078-780 23 88 of stuur een e-mail naar [email protected].

Storz koppeling voor het koppelen van waterslangen

U kunt een aluminium Storz koppeling gebruiken voor het koppelen van waterslangen (denk aan de brandweerslangen), transportslangen en sleepslangen. De koppeling is in te zetten om slangen met elkaar of een slang met vaste armaturen te verbinden. De bestaat uit twee identieke delen die in elkaar draaien. Het is een erg eenvoudig, maar zeer doeltreffend systeem.

Vele uitvoeringen

Wij beschikken over een ruim assortiment aan storz koppelingen. Hierbij kunt u denken aan een variant met afsluitkap met ketting, met buitendraad, koppeling met binnendraadof een slangtule. Heeft u een overgangsstuk nodig? Ook die bestelt u in onze webshop.

Nokafstand meten

Voor storz koppeling nokafstand meten wordt gemeten van nok tot nok. Wanneer u deze afstand gemeten heeft, weet u welke type koppeling u nodig heeft. Dit noemt men de nokafstand (NA). De sluiting van de koppeling heet een bajonetsluiting.

Als de afstand tussen de nokken van de bajonetsluiting gelijk is, passen de koppelingen op elkaar. Controleer daarom altijd de nokafstand van uw (eventuele) huidige slang. Dan voorkomt u dat u een storz koppeling in de verkeerde maat bestelt.

Storz koppeling sleutel

Een storz koppeling sleutel zorgt ervoor dat u de koppeling makkelijk los en weer vast draaien. Deze sleutel is geschikt voor gebruik bij een storz slangkoppeling met een nokafstand 66-133mm.

Plaats een bestelling in de webshop!

Koop een storz koppeling bij Arestho

Wilt u een storz koppeling kopen bij Arestho? Meet de nokafstand, bekijk ons aanbod en plaats een bestelling. Heeft u een vraag over de juiste maat of over een product uit de webshop? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Bel naar078-780 23 88of stuur een e-mail naar[email protected]. Onze medewerkers helpen u graag verder.