Slangklem en leidingklem

Mini verzinkte slangklem

€0,18Excl. btw (€0,22 Incl. btw)

Standaard verzinkte wormschroef slangklem

€0,23Excl. btw (€0,28 Incl. btw)

Zware verzinkte wormschroef slangklem

€0,42Excl. btw (€0,51 Incl. btw)

Verzinkte 2-oorslangklem

€0,08Excl. btw (€0,10 Incl. btw)

Zware verzinkte breedband slangklem

€0,52Excl. btw (€0,63 Incl. btw)

Zware RVS/verzinkte breedband slangklem

€1,07Excl. btw (€1,29 Incl. btw)

RVS wormschroef slangklem

€0,74Excl. btw (€0,90 Incl. btw)

Zware RVS wormschroef slangklem

€1,23Excl. btw (€1,49 Incl. btw)

RVS breedband slangklem

€2,64Excl. btw (€3,19 Incl. btw)

Verzinkte leidingklem met EPDM binnenring 20mm breed

€0,52Excl. btw (€0,63 Incl. btw)

Verzinkte leidingklem met EPDM binnenring 15mm breed

€0,29Excl. btw (€0,35 Incl. btw)

Verzinkte leidingklem met EPDM binnenring 12mm breed

€0,23Excl. btw (€0,28 Incl. btw)

RVS leidingklem met EPDM binnenring 20mm breed

€0,87Excl. btw (€1,05 Incl. btw)

RVS leidingklem met EPDM binnenring 15mm breed

€0,44Excl. btw (€0,53 Incl. btw)

RVS leidingklem met EPDM binnenring 12mm breed

€0,39Excl. btw (€0,47 Incl. btw)

Slangklem of leidingklem nodig?

Arestho heeft een enorm assortiment aan slangklemmen en leidingklemmen. Al deze klemmen zijn van het merk Mikalor. Wij leveren zowel de standaard wormschroefklem als bijvoorbeeld breedband RVS klemmen. Deze slangklemmen hebben wij in ons assortiment vanaf Ø 6mm tot wel Ø 252mm. De klemmen kunnen eenvoudig vast gezet worden met een schroevendraaier, ringsleutel of steeksleutel.

Waarom een slangklem of leidingklem kopen?

Een slangklem of leidingklem wordt gebruikt om een slang waar (vervuild) water doorheen loopt, stevig te kunnen bevestigen. Dit voorkomt lekken of losraken van de slang. Een slangklem verhoogt de veiligheid en verkleint de kans op (water)schade aanzienlijk. Voor ieder type slang hebben wij een geschikte slangklem of leidingklem. Dergelijke klemmen zijn geschikt voor o.a. wasmachineslangen, vaatwasserslangen, tuinslangen en andere soorten watertoevoer of -uitlaat slangen. U plaatst de slangklemmen daar waar u wilt dat de slang of leiding goed vast blijft zitten aan hetgeen waar je het uiteinde van de slang aan wilt verbinden.

Ons assortiment leiding- en slangklemmen

Wij verkopen diverse maten leiding- en slangklemmen, maar ook klemmen van verschillende materialen en daardoor verschillende sterktes. Bij Arestho vindt u de volgende leiding- en slangklemmen van onderstaande materialen:

  • RVS slangklemmen
  • Klemmen van verzinkt staal
  • Kunststof klemmen

 

Hierbinnen vallen uiteraard de wormschroef slangklem, spanklem, oorslangklem en breedband slangklem. Afhankelijk van de soort slang of leiding waarmee u te maken heeft, kiest u een rvs slangklem of ander soort leidingklem uit die qua sterkte, afmeting en materiaal het beste bij de slang past. Vaak is wel aangegeven welke leidingklem het beste bij de slang past of het is een kwestie van de oude, kapotte slangklem vervangen, waardoor u weet welke klem u nodig heeft.

Leidingklem voorzien van EPDM binnenring

Naast de slangklemmen leveren wij ook leidingklemmen, de leidingklem is voorzien van een zeer sterke en slijtvaste EPDM binnenring zodat uw leiding niet beschadigt. Deze klemmen hebben wij in RVS alsook in gegalvaniseerd staal. De breedte varieert van 12 tot 20mm en de kleinste diameter is 6mm en de grootste 40mm.

Wilt u een offerte aanvragen of heeft u vragen over slangklem of leidingklem? Bel gerust naar 078-780 23 88 of mail ons: info@arestho.nl