Slangklem en leidingklem

Filters
13 ProductenPagina 1 van 1
Mini verzinkte slangklem
Mini verzinkte slangklem
€0,29€0,35Incl. btw
Standaard verzinkte wormschroef slangklem
Standaard verzinkte wormschroef slangklem
€0,34€0,41Incl. btw
Verzinkte 2-oorslangklem
Verzinkte 2-oorslangklem
€0,12€0,14Incl. btw
Zware RVS/verzinkte breedband slangklem
Zware RVS/verzinkte breedband slangklem
€1,76€2,12Incl. btw
RVS wormschroef slangklem
RVS wormschroef slangklem
€1,14€1,38Incl. btw
Zware RVS wormschroef slangklem
Zware RVS wormschroef slangklem
€1,89€2,28Incl. btw
RVS breedband slangklem
RVS breedband slangklem
€4,06€4,91Incl. btw
RVS leidingklem met EPDM binnenring 20mm breed
RVS leidingklem met EPDM binnenring 20mm breed
€1,33€1,60Incl. btw
RVS leidingklem met EPDM binnenring 15mm breed
RVS leidingklem met EPDM binnenring 15mm breed
€0,68€0,82Incl. btw
RVS leidingklem met EPDM binnenring 12mm breed
RVS leidingklem met EPDM binnenring 12mm breed
€0,60€0,72Incl. btw

Slangklem of leidingklem kopen bij Arestho

Bent u op zoek naar een slangklem of leidingklem? Neem eens een kijkje tussen de verschillende soorten in de webshop van Arestho. Van grote varianten tot aan kleine, van Ø 6mm tot wel Ø 252mm. Van kunststof, of juist van metaal? Wij leveren zowel de standaard wormschroefklem als bijvoorbeeld een breedband RVS slangklem. Bij Arestho vindt u ongetwijfeld de klem die u zoekt.

Uw online PVC slangen en koppelingen specialist

Bekijk ons ruime assortiment en maak een keuze. Komt u er niet helemaal uit en heeft u deskundige hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. Telefonisch door te bellen naar 078-780 23 88 of mail naar [email protected].

Het gebruik van een slangklem/leidingklem

Een slangklem of leidingklem wordt gebruikt om een slang waar (vervuild) water doorheen loopt stevig te bevestigen. Dit voorkomt lekken of losraken van de slang. De klem verhoogt de veiligheid en verkleint de kans op (water)schade aanzienlijk. Voor ieder type slang hebben wij een geschikte variant.

Geschikt voor vele doeleinden

Dergelijke klemmen zijn geschikt voor o.a. wasmachineslangen, vaatwasserslangen, tuinslangen en andere soorten watertoevoer of -uitlaat slangen. Maar hoe werkt dit precies? U plaatst de slangklem of leidingklem daar waar u wilt dat de slang of leiding goed vast blijft zitten. Precies aan hetgeen waar u het uiteinde van de slang aan wilt verbinden.

Wij bieden louter hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten aan op onze site

Ons slangklemmen assortiment

Wij verkopen diverse maten klemmen. Van grote slangklemmen tot aan een slangklem in het klein. Maar ook klemmen van verschillende materialen en daardoor verschillende sterktes. Bij Arestho vindt u de volgende leiding- en slangklemmen van onderstaande materialen:

Welke klem heb ik nodig?

Hierbinnen vallen uiteraard de wormschroef slangklem, spanklem, oorslangklem en breedband slangklem. Afhankelijk van de soort slang of leiding waarmee u te maken heeft, kiest u een RVS leidingklem of ander soort klem. U kiest uiteraard de variant die qua sterkte, afmeting en materiaal het beste bij de slang past.

Vaak is wel aangegeven welke klem het beste bij de slang past. Of het is een kwestie van de oude kapotte klem vervangen. Daardoor weet u welke klem u nodig heeft.

Met een EPDM binnenring

Daarnaast leveren wij ook een slangklem/leidingklem die voorzien is van een zeer sterke en slijtvaste EPDM binnenring. Hierdoor beschadigt uw leiding niet. Deze klemmen hebben wij in RVS, maar ook in gegalvaniseerd staal. De breedte varieert van 12 tot 20mm en de kleinste diameter is 6mm. De grootste is 40mm.

Artikelen die op voorraad zijn worden na bestelling de volgende werkdag reeds bij u thuis afgeleverd.

Plaats een bestelling in de webshop

Wilt u een slang stevig bevestigen? In het assortiment van Arestho vindt u zonder twijfel de slangklem of leidingklem die u zoekt. In welk formaat u maar wenst! Alle producten uit ons assortiment zijn van de meest hoogstaande kwaliteit en kennen een lange levensduur.

Wilt u meer weten over de producten die we aanbieden? Neem contact op met onze klantenservice. Bel naar 078-780 23 88 of stuur een e-mail naar [email protected].