Storz koppelingen in vele maten

Storz koppelingen zijn er in vele maten en soorten, denk aan slangtule, binnendraad, buitendraad aansluitingen. Deze van oorsprong aluminium brandweerslang koppelingen hebben een breed toepassing gebied van industrie, landbouw(beregening) tot uiteraard blussystemen. Kortom met een storz koppeling heeft u altijd een snelle en eenvoudige betrouwbare slang verbinding. Naast het gemak zijn ze ook nog eens erg voordelig!

RVS316 Camlock koppelingen

Camlock koppelingen hebben wij in RVS316 kwaliteit. Deze hoge kwaliteit garandeert een probleemloze langdurige werking van uw koppelingen. Een camlock koppeling bestaat uit een mannelijk en vrouwelijk deel. Deze delen zijn er in vele uitvoeringen.

Polyamide slangverbinders, gemakkelijk en oersterk!

Polyamide slangverbinders zijn zeer gemakkelijk in het gebruik. U kunt kiezen uit T stukken, verloopstukken, bochten, tules met draad etc. Met deze kunststof verbinders is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om een verbinding te maken. Het materiaal polyamide is zeer sterk en tegen vrijwel alles bestand inclusief hoge temperaturen. Gemakkelijk te gebruiken met bijvoorbeeld onze transparante pvc slang of siliconenslang.

Cardan koppelingen

Cardan koppelingen worden voornamelijk in de agrarische sector en GWW gebruikt. Deze zware stalen gegalvaniseerde koppelingen zijn gemakkelijk in het gebruik en kunnen wel een stootje hebben. Cardan koppelingen worden ook veel gebruikt in combinatie met pompen.

Bauer koppelingen

Bauer koppelingen zijn zeer robuust te noemen. Zwaar staal wat wel wat kan hebben. Wordt veel gebruikt in de agrarische sector.

Slangklemmen en leidingklemmen, zowel gegalvaniseerd als RVS

Slangklemmen in heel erg veel maten, variërend van standaard wormklem tot rvs-breedband klem. Bij Arestho hebben wij een zeer groot assortiment in (RVS)klemmen. Naast de eerdergenoemde hebben wij ook mikalor mini slangklemmetjes zeer voordelig en gemakkelijk in het gebruik. Ook hebben wij een groot assortiment in leidingklemmen zowel in rvs als gegalvaniseerd. Wij leveren leidingklemmen in drie breedtes 12, 15 en 20mm Voorzien van een EPDM-binnenring om uw leidingen te beschermen tegen ongewenste bewegingen.

Messing slangverbinders

Te gebruiken tot een druk van 10 bar. Messing slangverbinders met of zonder bajonet verbinding zijn zeer gemakkelijk in het gebruik. Y stukken, tules, draadverbindingen alles is mogelijk. Verkrijgbaar in een zeer groot aantal maten en heel voordelig!