Waterslangen

Filters
14 ProductenPagina 1 van 1
Beregeningslang HD
Beregeningslang HD
€207,81€251,44Incl. btw
Top Synthetic P brandweerslang, plat oprolbaar
Top Synthetic P brandweerslang, plat oprolbaar
€10,92€13,21Incl. btw
Tricoflex pvc waterslang
Tricoflex pvc waterslang
€3,06€3,70Incl. btw
Universal 20Y BS5118/2
Universal 20Y BS5118/2
€359,16€434,59Incl. btw
Vijverslang
Vijverslang
€1,79€2,17Incl. btw
Airflex green
Airflex green
€331,84€401,52Incl. btw
Profiline-Aqua drinkwaterslang
Profiline-Aqua drinkwaterslang
€8,01€9,69Incl. btw
Phoenix Trix Rotstrahl waterslang
Phoenix Trix Rotstrahl waterslang
€10,84€13,12Incl. btw
Aqua Fire rubber brandhaspelslang
Aqua Fire rubber brandhaspelslang
€7,44€9,00Incl. btw
Aqua standaard rubber waterslang
Aqua standaard rubber waterslang
€138,23€167,26Incl. btw
Radiateurslang
Radiateurslang
€5,10€6,17Incl. btw
Brandweerslang
Brandweerslang
€14,20€17,18Incl. btw

Waterslangen

Voor waterslangen bent u van harte welkom bij Arestho. Bij ons vindt u vele soorten. De keuze is enorm! Van flexibele waterslangen voor in de tuin tot aan een gewapende of Tricoflex slang of een vijverslang. Welke slang u ook nodig heeft: wij hebben voor iedere situatie een kwalitatief goede slang in ons assortiment. Bekijk gerust ons aanbod en maak uw keuze.

Wij bieden alleen hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten aan op onze site.

Bekijk het aanbod en plaats een bestelling in de webshop. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Bel naar078-780 23 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We voorzien u graag van deskundig advies.

Tricoflex waterslang

Op onze website kunt u een waterslang kopen, waaronder de Tricoflex. Deze slang is opgebouwd uit 5 lagen en heeft een polyester inlage. Deze slang wordt veel gebruikt door de veeleisende gebruiker. Zowel door een prof als een hobbyist. De reden daarvan is dat deze slang niet knikt en tordeert. Dit levert een groot gebruiksgemak op. Bovendien heeft u 20 jaar garantie.

PVC vijverslang

De PVC vijverslang is een zeer populair product dat veel gebruikt wordt in combinatie met waterpompen en vijverpompen. De kracht van deze slang zit in de ingegoten kunststof spiraal. Hierdoor kan de slang ook als aanzuigslang gebruikt worden.

Door de zeer goede UV bescherming en bescherming tegen diverse weersinvloeden is het gebruik zeer veelzijdig. Voor het sproeien van de tuin tot kabeldoorvoer bij buitenboordmotoren.

Aqua standaard rubber waterslang

De Aqua standaard rubber waterslang is bijna onverwoestbaar. Dit maak hem zeer geschikt voor gebruik in industriële omgevingen en als dekslang in de scheepvaart. Volledig gemaakt van SBR en EPDM voor een lange levensduur.

Groot assortiment aan slangen en slang koppelingen van hoge kwaliteit

Flexibele waterslangen voor drinkwater

De Profiline-Aqua waterslang is gecertificeerd voor het gebruik van drinkwater. Dit maakt hem zeer geschikt voor gebruik in de horeca. Voor mobiele bars of voor op recreatieparken. Maar ook als vulslang voor drinkwater tanks. De profiline aqua is zeer flexibel en bestand tegen nagenoeg alle weersomstandigheden.

Phoenix Trix Rotstrahl waterslang

De Phoenix Trix Rotstahl is zeer herkenbaar door het gestreepte uiterlijk. Deze waterslang is zeer geschikt voor professioneel gebruikt. Daarom wordt hij veel gezien in de scheepvaart, industrie en voor agrarisch gebruik. Hij is opgebouwd uit synthetisch EPDM; hij is dus zeer slijtvast en sterk. Dit maakt hem zeer bruikbaar voor allerlei zware werkzaamheden zoals in de scheepvaart en industrie.

Bijbehorende waterslang koppeling

Uiteraard is het fijn om zo’n slang in huis te hebben. Maar zonder waterslang slangkoppeling heb je daar niet zo veel aan. Wij leveren Cardankoppelingen, Camlock, Storz en Bauer koppelingen. Maar ook Geka en Siroflex koppelingen treft u aan op onze website. Daarnaast bieden we u ook een uitgebreid assortiment aan slangklemmen. Dankzij deze bijbehorende accessoires is de slang compleet en klaar voor gebruik.

Ons motto is niet voor niets: voor u gaan we heel ver.

Waterslangen kopen doet u bij Arestho

Wat voor waterslang u ook wilt kopen, Arestho heeft het! Plaats de slang naar wens in de winkelmand en reken af. Of vraag een offerte aan. Wilt u meer weten over de producten uit de webshop, of heeft u een andere vraag? Neem gerustcontact met ons op. Bel naar078-780 23 88 of stuur een e-mail naar i[email protected]estho.nl We helpen u graag verder. Wij zijn Arestho: uw online PVC slangen en koppelingen specialist.