Waterslang

PVC afzuigslang en/of vijverslang

€1,02Excl. btw (€1,23 Incl. btw)

Brandweerslang

€9,24Excl. btw (€11,18 Incl. btw)

Tricoflex pvc waterslang

€1,99Excl. btw (€2,41 Incl. btw)

Top Synthetic P brandweerslang, plat oprolbaar

€7,11Excl. btw (€8,60 Incl. btw)

Profiline-Aqua drinkwaterslang

€6,55Excl. btw (€7,93 Incl. btw)

Zwembadslang

€41,36Excl. btw (€50,05 Incl. btw)

Phoenix Trix Rotstrahl waterslang

€7,88Excl. btw (€9,53 Incl. btw)

Radiateurslang

€3,31Excl. btw (€4,01 Incl. btw)

Aqua Fire rubber brandhaspelslang

€4,84Excl. btw (€5,86 Incl. btw)

Aqua standaard rubber waterslang

€89,92Excl. btw (€108,80 Incl. btw)

Airflex green

€215,88Excl. btw (€261,21 Incl. btw)

Universal 20Y BS5118/2

€233,65Excl. btw (€282,72 Incl. btw)

Plat oprolbare waterslangen en tuinslangen

Bij ons vind u vele soorten waterslangen. De keuze is enorm in alle maten en soorten variërend van de plat oprolbare brandweer of beregening slang tot drinkwaterslang en tuinslang. Welke slang u ook nodig heeft wij hebben altijd een kwalitatief goede slang in ons assortiment. Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u advies neem dan gerust contact met ons op.

Tricoflex PVC waterslang

Deze slang is opgebouwd uit 5 lagen en heeft een polyester inlage. Deze slang wordt veel gebruikt door de veeleisende gebruiker zowel de profs als hobbyist. De reden daarvan is dat deze slang niet knikt en tordeert wat een groot gebruiksgemak oplevert. Bovendien heeft u 20 jaar garantie.

PVC Vijverslang

PVC vijverslang is een zeer populair product wat veel gebruikt wordt in combinatie met waterpompen en vijverpompen. De kracht van deze slang zit in de ingegoten kunststof spiraal zodat deze slang ook als aanzuigslang gebruikt kan worden. Door de zeer goede UV bescherming en bescherming tegen diverse weersinvloeden is het gebruik zeer veelzijdig is. Tot en met kabeldoorvoer bij buitenboordmotoren.

Platoprolbare brandweerslang

Alle soorten brandweerslang die wij verkopen zijn schimmel en rotbestendig. Verkrijgbaar in een groot aantal maten en hebben een hoge barstdruk. Deze variant is zelfs bestand tegen zuren en logen alsmede chemicaliën. Uiteraard zijn de slangen voorzien van een keurmerk en uitstekend te gebruiken voor brandweer doeleinden en als beregening slang. Maar ook in de industrie komen ze goed van pas.

Aqua standaard rubber waterslang

Deze zeer degelijke waterslang is bijna onverwoestbaar zeer geschikt voor gebruik in industriële omgevingen en als dekslang in de scheepvaart. Volledig gemaakt van SBR en EPDM voor een lange levensduur.

Profiline aqua drinkwaterslang

Deze slang is gecertificeerd voor het gebruik van drinkwater. Zeer geschikt voor gebruik in de horeca voor mobiel bars of voor op recreatieparken, en als vulslang voor drinkwater tanks. De profiline aqua is zeer soepel en bestand tegen nagenoeg alle weersomstandigheden.

Phoenix Trix Rotstrahl waterslang

De phoenix trix rothstrahl is zeer herkenbaar door het gestreepte uiterlijk. Deze waterslang is zeer geschikt voor professioneel gebruik en wordt daarom veel gezien in de scheepvaart, industrie en voor agrarisch gebruik. Opgebouwd uit synthetisch EPDM dus zeer slijtvast en sterk.

Bijbehorende slangkoppelingen

Uiteraard is het fijn om een waterslang in huis te hebben maar zonder koppelingen heb je daar niet zo veel aan. Wij leveren Cardan koppelingen, Camlock koppelingen, Storz en Bauer koppelingen, maar ook Geka en siroflex. Naast deze koppelingen hebben wij een enorm assortiment is slangklemmen.

Slangklemmen 

Slangkoppelingen