Voedingsmiddelen slang kopen?

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1
Voedingsmiddelenslang MFSD 8707
Voedingsmiddelenslang MFSD 8707
€31,06€37,58Incl. btw
Blue Food Flexwing zuig persslang
Blue Food Flexwing zuig persslang
€52,49€63,52Incl. btw
Vitryl transparante siliconenslang
Vitryl transparante siliconenslang
€1,27€1,54Incl. btw
Luchtslang
Luchtslang
€1,13€1,37Incl. btw
Transparante pvc slang
Transparante pvc slang
€0,44€0,53Incl. btw
Petzetakis Non Toxic zuigslang
Petzetakis Non Toxic zuigslang
€4,24€5,13Incl. btw

Voedingsmiddelen slang

Dit type slang is door het gebruik van materiaal geschikt voor levens middelen. Variërend tussen de transparante PVC slangetje tot siliconenslang en blue food flexwing. Doordat vele van dit type slangetjes transparant zijn is de toepassing van dit type enorm. Denk aan model bouwers, aquaria bouwers en uiteraard de voedingsmiddelen industrie.

Siliconenslang

Extreem soepel in het gebruik en bestand tegen ongelofelijk veel stoffen. Dit slangetje is niet versterkt met een spiraal dus alleen geschikt voor vrijwel drukloze systemen. Siliconenslang kan ook zeer hoge temperaturen verdragen. Wordt veel gebruikt in laboratoria, tandarts praktijken etc.

Transparante PVC slang

Het meest verkochte slangetje wat wij hebben, verkrijgbaar vanaf 2mm inwendig tot en met 60mm inwendig. Dit is een slangetje wat gebruikt wordt door de hobbyist, op scholen voor proefjes, voedingsmiddelen industrie nog vele andere toepassingen.  Door de grote verscheidenheid in maten voor veel dingen te gebruiken. En zeer voordelig in aanschaf.

Voedingsmiddelenslang MFSD 8707

Professionele slang voor de doorvoer van melkproducten en vruchtensappen. De maximale werkdruk van de MFSD 8707 is 10 bar. Voorzien van koord inlages voor de versterking. Zeer hoogwaardig product.

Melkmachineslang

Dit transparante PVC slangetje wordt veel door agrariërs gebruikt het heeft een grotere wanddikte dan de standaard transparante PVC slang en is daardoor een stuk steviger. Ondanks de grotere wanddikte wel zeer soepel.

RVS slangklemmen

RVS koppelingen