Stoomslang en heet waterslangen

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1
Heaterhose rubber heetwaterslang DIN 73411
Heaterhose rubber heetwaterslang DIN 73411
€3,94€4,77Incl. btw
Stoom en heet waterslang, lage druk, LSA 5739
Stoom en heet waterslang, lage druk, LSA 5739
€974,05€1.178,60Incl. btw

Stoomslang en heetwaterslang

Onze stoomslang en heetwater slangen van Optimit type heaterhosezijn geschikt voor onder andere verwarming en koelinstallaties de slangen hebben een kleine buigstraal waardoor ze uitermate geschikt zijn voor gebruik in krappe ruimtes, dus geen gedoe met koperen leidingen. De overige stoomslangen en heetwater slangen zijn meer geschikt voor industrieel gebruik.

Stoomslang en heetwaterslang, lage druk, LSA 5739

Deze stoomslangen en heetwaterslangen zijn speciaal gemaakt voor de voedsel verwerkende industrie en is geschikt voor verzadigde stoom tot een temperatuur van 170 graden. uiteraard kunt u deze slang ook gebruiken voor het transport van heet water tot een temperatuur van 90 graden, verder is deze slang geschikt voor het transport van demineraliseerd water, reinigingsmiddelen en chemikaliën. De maximale werkdruk is 17 bar.

Stoomslang van het typesteamjet HS 558

Deze stoomslang is geproduceerd conform ISO 6134 2A en zijn geschikt voor de voedsel verwerkende industrie. Deze slang heeft een stalen inlage en is daardoor zeer sterk. De slang kan verzadigde stoom aan tot een temperatuur van 210 graden en heet water tot 100 graden met een werkdruk van 8 bar. Transporteert u stoom via deze slang dan kan deze een druk aan van 17 bar. De slang heeft een gas en diffusie dichte binnenwand.
 
 
Arestho levert al deze kwaliteits slangen binnen enkele werkdagen op iedere door u gewenste locatie. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment van koppelingen waaronder bijvoorbeeld RVS koppelingen van Camlock voorzien van een handig snelsluit systeem. Wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of heeft u vragen over stoomslang of heetwaterslang bel 078-780 23 88 of mail [email protected]