Slangen

Wij voeren een zeer ruime hoeveelheid slangen die voor diverse toepassingen geschikt zijn, denk aan slangen voor industrieel gebruik, industriële reiniging slangen,benzine en olie slangen, waterslangen en nog veel meer.

Chemie slangen

De slangen in deze categorie zijn van de bekende topmerken Refittex, Tress Nobel en Brown flexwing. Al deze slangen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en worden gebruikt voor onder andere pesticiden, meststoffen, petrochemische producten, dierlijke vetten, industriële alcoholen, verf, lijm, fungiciden, chemicaliën. De werkdruk varieert van 20PN tot 80PN en de barst druk loopt op tot 240PN. Ook zijn deze bestand tegen hoge temperaturen.

Reiniging slang

Wij voeren de merken Fortress en Thermoclean, deze beide merken hebben slangen ontwikkeld van buitengewoon hoge kwaliteit geschikt voor reinigingswerkzaamheden in de voedsel verwerkende industrie. Onze slangen voldoen uiteraard aan de hoogste kwaliteitseisen zoals FDA177:2600 van de U.S. food and Drug Administration. Ze zijn bestand tegen hoge temperaturen en hoge druk. Ook hebben ze een uitmuntende bestendigheid tegen dierlijke en plantaardige oliën en vetten, en zijn ze voorzien van Microban bescherming tegen bacteriën en microben.

Stoom en heetwater slang

Onze stoom en heetwater slang van Heaterhose is geschikt voor onder andere verwarming en koelinstallaties de slangen hebben een kleine buigstraal waardoor ze uitermate geschikt zijn voor gebruik in krappe ruimtes, dus geen gedoe met koperen leidingen. De overige stoom en heetwater slangen zijn meer geschikt voor industrieel gebruik.

Voedingsmiddelen slang

Deze slangen voldoen aan de hoogst eisen van onder andere de U.S. Food and Drug Administration. Het assortiment varieert van Vitryl siliconenslang die geschikt zijn voor voedingsmiddelen maar ook gebruikt worden in laboratoriums en medisch gebruik tot en met onze Blue food Flexwing zuig persslang met een werkdruk van 10PN en uitermate geschikt is voor zuivelproducten en sappen. Maar ook de voordeligetransparante PVC slang is voor voedingsmiddelen te gebruiken.

Luchtslang en gasslang

Gebruikers zijn vooral werkplaats gerelateerd denk aan autospuiterijen, autobedrijven maar uiteraard ook op andere plaatsen waar een betrouwbaar systeem van perslucht aanwezig moet zijn. Wij leveren onder andere de merken Optimit Refittex en Airform.

Zuig Persslang

Deze slang worden vooral gebruikt in de agrarische sector, industriële sector, transport sector(tankwagens) en scheepvaart. Denk aan het oppompen van bijv. meststoffen of andere vloeistoffen, maar ze worden ook gebruikt voor bijv. het afzuigen van stof of lucht bij machines. Al deze slangen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gunstig geprijsd.

Waterslangen

Wij hebben veel soorten waterslangvoor zowel particulier gebruik (tuinslang) als professioneel gebruik voor drinkwater transport op beurzen of campings, ook hebben wij bijv. slangen voor gebruik bij de brandweer en industrie. Ze zijn allemaal van topkwaliteit en hebben gunstige prijzen.

Olie en Benzine slangen

Wij voeren diverse soorten olie en benzine slangen, zo hebben wij de OSD 10 zuig persslang die uitermate geschikt is voor gebruik op tankwagens en schepen. Deze slang varieert in diameter van 19 tot 152mm en heeft een werkdruk van 10PN. Uiteraard hebben wij ook olie en benzine slangen voor andere toepassingen zoals voor gebruik in garages.

Bulkslangen

In deze categorie vind u diverse soorten slangen zoals voor bermmaaiers maar ook betonmortel slangen en voor nog vele andere toepassingen. Al deze slangen voldoen aan de strengste kwaliteit eisen voor het gebied waarop zij gebruikt kunnen worden en zijn uit voorraad leverbaar.

Heeft u vragen of wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een van onze slangen? bel 078-780 23 88 of mail [email protected]