Slangen en slangkoppelingen

Arestho heeft een zeer ruim assortiment is slangen en slangkoppelingen. Variërend van voedselslangen, transparante PVC slangen tot zuig-pers slangen, brandstofslangen, waterslangen etc. Al deze slangen worden zeer breed gebruikt van de particulier tot industrie.

Transparante PVC slang

Detransparante PVC slangis zeer breed inzetbaar van gebruik in een aquarium tot laboratorium, deze zeer soepele PVC slang is er in vele maten, vanaf 2mm inwendig tot en met 70mm inwendig. Dit is absoluut een van onze meest verkochte slangen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten want wij leveren deze zeer voordelig.

Polyurethaanslang

Polyurethaanslang is zeer soepel en wordt veel gebruikt als afzuigslang bij bijvoorbeeld zaagmachines, professionele stofzuigers enz. deze slangen kunnen wij zowel per meter als per rol leveren tegen scherpe prijzen. Ook leverbaar met anti statistische spiraal. Kortom heeft u polyurethaan slang nodig Arestho heeft het. Wanddikte vanaf 0.45mm tot en met de zware uitvoering 1.45mm wanddikte.

Waterslang

De bekende tuinslang hoort hier uiteraard bij, deze hebben wij van het merk Tricoflex, deze slangen kenmerken zich door grote kwaliteit en lange garantie periode van 25 jaar. Verkrijgbaar in een groot aantal maten voor zowel particulier als industrieel gebruik. Naast de tricoflex leveren wij ook de bekende brandweerslang al dan niet met gemonteerde Storz koppelingen.

Polyamide slangverbinders en slangkoppelingen

De Normaplast polyamide slangverbinderszijn een ideaal middel om kleinere slangmaten met elkaar te verbinden. Door het materiaal zijn de slangverbinders bestand tegen hoge temperaturen. Deze polyamide verbinders zijn in een groot aantal maten verkrijgbaar beginnend bij 2mm! Leverbaar in T-stukken, Y-stukken, verloop stukjes, rechte verbindingen, bochten etc. Kortom met een polyamide slangverbinder zit je altijd goed. Slangkoppelingen leveren wij van Camlock, Storz, Bauer, Cardan en Siroflex. Naast de slangkoppelingen leveren wij ook vele standaard hulpstukken in messing van Geka zoals de bekende bajonet koppelingen. Naast al deze koppelingen hebben wij een zeer groot assortiment in slangklemmen zowel gegalvaniseerd als RVS en leiding klemmen. 

Bent u zakelijk gebruiker neem dan vrijblijvend contact met ons op voor nog scherpere prijzen!