Slang en slangkoppeling

Slangen en slangkoppeling


Arestho levert een breed assortiment in slang en slangkoppeling en dat alles tegen zeer gunstige prijzen voor zowel de hobbyist als de professionele gebruiker. Al onze slang en slangkoppelingen zijn van gerenommeerde fabrikanten zoals Goodyear, Continental, Optimit, Camlock, Cardan, storz etc.

Toepassing slangen en slangkoppeling

Onze slang en slangkoppelingen zijn zeer breed van toepassing in zeer diverse sectoren, variërend van de chemische industrie, scheepvaart, agrarische sector maar ook bijv. de voedingsmiddelen industrie. Al deze slangen kunnen wij met een certificaat leveren, Maar ook de hobbyist kan bij ons terecht voor bijvoorbeeld slangen voor gebruik in aquaria of vijver, wij leveren zuig persslangen, chemie slangen, olie en benzine slang, luchtslang, waterslang, en nog veel meer.

Levering slangen en slang koppeling

Wij hebben een breed assortiment in koppelingen zoals, storz koppeling, bauer, camlock koppeling, Maar wij leveren ook tyleen koppeling met of zonder KIWA keur. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment in messing koppelingen, een uitstekende combinatie met bijvoorbeeld tricoflex waterslang. Kortom heeft u slang en slangkoppeling nodig bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder een uitleg van de maatvoering van onze slangen.

PN30 12.5 x 17.5 lengte 25 meter

Maximale druk x binnendiameter x buitendiameter, en de maximale rollengte. U kunt deze slangen gewoon per meter bestellen.