Bedrijfsgegevens

De onderneming

Arestho is een jonge onderneming, de eerste plannen voor het bedrijf waren er medio 2014. De officiële oprichting was in januari 2015.  Het eerste jaar heeft de onderneming een stormachtige groei doorgemaakt waarbij de focus heeft gelegen bij het op tijd afleveren van de bestelde goederen.

Assortiment en kwaliteit

Ons assortiment breidt zich nog wekelijks uit met nieuwe producten. Onze filosofie is dat alleen kwaliteitsproducten  via onze site verkocht mogen worden tegen de scherpste prijzen. Wij bieden dan ook alleen hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten aan op onze site. Bij ons vind u misschien niet altijd een product met de laagste prijs maar wel met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Mist u een product of heeft u op of aanmerkingen laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag. Ons motto is niet voor niets, voor u gaan we heel ver!

Retour zenden

Als u bij ons artikelen besteld en u bent onverhoopt toch niet tevreden kunt u de artikelen binnen 14 dagen retour naar ons sturen. Dit geldt voor alle artikelen behalve artikelen die voor u op maat gezaagd of gesneden zijn. 

Bedrijfsgegevens

Arestho

Kerkstraat 38a

2951 GK Alblasserdam

[email protected]

Tel: 078-7802388

KvK nr: 62402706

BTW nr. NL002032963B31

Let op! dit is geen magazijn locatie, bezoek uitsluitend op afspraak

Veel gestelde vragen