tyleen leiding

HDPE buis met KIWA keur

€1,03Excl. btw (€1,25 Incl. btw)

MDPE buis met GASTEC QA keur, PE80 SDR17.6

€3,38Excl. btw (€4,09 Incl. btw)

ZPE buis met KIWA keur PN6.3 PE40, SDR9

€33,08Excl. btw (€40,03 Incl. btw)

Tyleenbuis

Wij voeren een ruim assortiment in tyleen buizen, met deze buis is het zeer gemakkelijk om een flexibele waterleiding aan te leggen. Deze materialen worden veel gebruikt op de bouw maar ook veel op bijvoorbeeld campings en voor agrarisch gebruik. Naast gebruik voor water hebben wij ook MDPE buis uiteraard met GASTEC keurmerk voor het aan leggen van een flexibele gasleiding.

 
HDPE buis

De HDPE buis is een van de meest gebruikte PE buizen voor het op een gemakkelijke manier aanleggen van een flexibele waterleiding. Het materiaal is zeer sterk en gaat lang mee. Wanneer u een leiding aan gaat leggen waar u niet te veel souplesse van de buis nodig heeft is HDPE een uitstekende keuze.

ZPE buis

De ZPE buis is gemaakt van een wat zachter materiaal. Wanneer u dus een buis nodig heeft die wat flexibeler moet zijn is dit een uitstekende keuze. ook de ZPE buis is gemaakt om zeer lang mee te gaan. Uiteraard hebben wij ook een groot assortiment van tyleen koppelingen met en zonder KIWA keur, voor gebruik van gasdoorvoer hebben wij de HAWLE koppelingen voorzien van GASTEC QA keurmerk. Ook hebben wij een ruime keuze is messing gasdraadfittingen en knelkoppelingen.