Tyleen leiding en tyleen koppeling

Arestho heeft diverse tyleen leiding in het assortiment, zowel voor (drink)water als voor gas doorvoer. Alle leidingen zijn voorzien van het KIWA keur of Gastec QA keurmerk. Hierdoor bent u er zeker van dat u producten met de juiste kwaliteit koopt. De HDPE leiding kunt u per meter bestellen met uitzondering van de ZPE en LDPE buis deze gaan per hele lengte. Kortom wilt u een flexibele waterleiding aan leggen dan kan dat heel gemakkelijk met onze flexibele tyleen leiding. 

Tyleen koppeling voor tyleen leiding

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment tyleen koppelingen voor water en gas. Voor water hebben wij koppelingen van Unidelta deze zijn voorzien van het KIWA keurmerk en dus geschikt voor drinkwater, verder hebben wij Unifit koppelingen zonder KIWA deze zijn bijzonder geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld stallen. Voor de aansluiting van gas hebben wij Hawle koppelingen uiteraard voorzien van het Gastec QA keurmerk. Bij deze koppelingen moet u er wel op letten dat u voor iedere koppeling een steunbus in de maat van de buis mee bestelt.

Bekijk ons ruime assortiment tyleen leidingen en maak een keuze. Komt u er niet helemaal uit en heeft u deskundige hulp nodig? Neem gerustcontact met ons op. Telefonisch door te bellen naar 078-780 2388 of mail naar [email protected]. 

De aanleg van flexibele waterleiding

Wanneer u aan de slag gaat met tyleen leidingen om een flexibele waterleiding te leggen kunt u over het algemeen de harde HDPE leiding gebruiken in combinatie met onze vele soorten koppelingen waaronder bijvoorbeeld t stukken. Echter wanneer er veel bochten gemaakt moeten worden kunt beter de zachtere variant ZPE gebruiken deze leiding is soepeler en gemakkelijk in bochten te leggen.