Tyleen

Tyleen buis en tyleen koppeling

Arestho heeft diverse tyleen buizen in het assortiment, zowel voor (drink)water als voor gas doorvoer. Alle buizen zijn voorzien van het KIWA keur of Gastec QA keurmerk. Hierdoor bent u er zeker van dat u producten met de juiste kwaliteit koopt. De HDPE buis kunt u per meter bestellen met uitzondering van de ZPE en LDPE buis deze gaan per hele lengte.

 

Tyleen koppeling voor pe buis

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment tyleen koppeling voor water en gas. Voor water hebben wij koppelingen van Unidelta deze zijn voorzien van het KIWA keurmerk en dus geschikt voor drinkwater, verder hebben wij Unifit koppelingen zonder KIWA deze zijn bijzonder geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld stallen of douche aansluiting op de camping. Voor de aansluiting van gas hebben wij Hawle koppelingen uiteraard voorzien van het Gasdtec QA keurmerk. Bij deze koppelingen moet u er wel op letten dat u voor iedere koppeling een steunbus in de maat van de buis mee bestelt.

 

Levering van PE buis en tyleen koppelingen

Alle bovengenoemde producten kunnen wij mits u voor 18 uur bestelt de volgende werkdag al leveren. Wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of heeft u vragen over PE buis en tyleen koppeling bel 078-780 23 88 of mail [email protected]