Drukleiding

Wij voeren diverse drukleiding systemen met elk een eigen toepassing zowel in gas als (warm)water. Deze drukleiding en de benodigde koppelingen leveren wij tegen zeer concurrerende prijzen.

Drukleiding PE buis en Tyleen koppelingen

De overbekende PE buizen en tyleen koppelingen, deze buis en koppelingen worden gebruikt voor het leggen van een eenvoudige en goedkope waterleiding op bijvoorbeeld campings, tuinen en uiteraard in kassen. Wij hebben deze buis met KIWA Keur dit geldt ook voor de tyleen koppelingen, maar wij hebben ook tyleen koppelingen zonder KIWA keur voor gebruik in bijvoorbeeld stallen. Daarnaast levert Arestho ook PE leiding voor het transport van gas uiteraard voorzien van het GASTEC keurmerk, deze leiding is te herkennen aan de gele kleur. De Hawle tyleen koppelingen die u hiervoor moet gebruiken vindt u hier.

Voorgeisoleerde buizen van Microflex

Wij hebben een brede range voorgeisoleerde buizen van het merk Microflex. Deze buizen kunnen wij leveren met een enkele doorvoer maar ook met een dubbele doorvoer. Microflex buizen worden voornamelijk gebruikt voor het transport van warme vloeistoffen. Deze buizen worden geleverd op de door u gewenste maat. Als u bijvoorbeeld bij aantal 17 invult besteld u een buis van 17 meter aan 1 stuk. Uiteraard leveren wij ook alle koppelingen die u nodig heeft voor deze buis.

Koperen buis en gegalvaniseerde buis

Wij leveren diverse maten gegalvaniseerde buis met uiteraard gegalvaniseerde koppelingen, deze buis wordt veel gebruikt in de agrarische sector (stallen) Daarnaast hebben wij diverse soorten koperen leidingen. Deze koperen leidingen hebben wij in de bekende koperen buis maar ook in WICU flexibele koperen leiding. Deze leiding kunt u heel gemakkelijk in huis aanbrengen en is gemakkelijk in vorm te buigen. De leidingen zijn geschikt voor het transport van water en gas en zijn voorzien van een isolerende PE mantel. Natuurlijk leveren wij ook alle soorten messing gasdraad koppelingen bij deze leidingen en knelkoppelingen van het merk Bonfix.

Heeft u vragen over drukleiding of koppelingen bel 078-780 23 88 of mail via [email protected]