Drainage

Filters
10 ProductenPagina 1 van 1
Slangen en koppelingen
Drainagebuis PP-450 mμ
€41,29€49,97Incl. btw
Slangen en koppelingen
PVC klikverloopstuk voor drainage buis 60x80mm
€3,09€3,74Incl. btw
Slangen en koppelingen
PVC controleput met bodem en deksel voor drainagebuis
€102,36€123,85Incl. btw
Slangen en koppelingen
PP klik eindkap voor drainagebuis
€3,18€3,85Incl. btw
Slangen en koppelingen
PP klik T-stuk drainage
€6,96€8,43Incl. btw
Slangen en koppelingen
PP klikmof drainage
€1,53€1,85Incl. btw
Slangen en koppelingen
PVC taludgoot voor drainagebuis lengte 600mm
€6,55€7,92Incl. btw

Drainage


Bij Arestho heeft u ruim voldoende keuze om de benodigde drainagebuis en hulpstukken aan te schaffen. Ook in deze materialen zit een enorm kwaliteitsverschil, bij de meeste zeer goedkope aanbieders zit er bijvoorbeeld maar een dun laagje PP 450 vezel om de drainagebuis. De buis die wij leveren heeft een dikke laag PP 450 vezel zoals u op de product foto kunt zien, en deze is ook nog eens zeer goed bevestigd. Het belang hiervan is duidelijk, de kosten van drainage aanleggen zit niet in de materiaal kosten maar in de arbeid. Koopt u kwalitatief onder de maat materiaal dan kunt u bij problemen dit niet gemakkelijk en goedkoop oplossen. Kies daarom voor kwaliteitsdrainage materiaal van Arestho.

Hoogwaardige drainagebuis


Het belang van de vezel om de buis is waarschijnlijk groter dan u denkt. De omhulling van de buis dient als filter om gronddeeltjes tegen te gaan maar het vergroot ook de buisomtrek zodat deze meer water afvangt, en het beschermt de buis bij het vullen van de sleuf. Drainagebuis met PP 450 omhullingis geschikt voor bijna alle grondsoorten en wordt daarom ook het meeste gebruikt.

Drainagebuis kopen


Bij Arestho verkopen wij hoge kwaliteit drainagebuis tegen een zeer scherpe prijs. De kwaliteit is dusdanig hoog dat de levensduur van onze drainagebuis maar liefst 50 jaar is! Wij kunnen alle buis direct uit voorraad leveren op de door u gewenste locatie. Bestelt u voor 18 uur uw drainagebuis dan is dat de volgende werkdag geleverd. Kortom wilt u drainage aanleggen bij uw huis, in uw paardenbak of waar dan ook? Bij Arestho koopt u de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Heeft u vragen over drainage? bel ons op 078-780 23 88 of mail ons via [email protected]