Levertijd 24 tot 48 uur
Meer dan 5000 producten op voorraad
Vragen? neem contact op voor een goed advies
Topkwaliteit assortiment van Europese merken
waterleiding geschikt voor woonboten?

waterleiding geschikt voor woonboten?

0 reactie minuten lezen
Hoe een duurzame watervoorziening te creëren voor woonboten

Waterleiding naar een woonboot

Wanneer u een woonboot heeft is de aanleg van een waterleiding en rioolleiding een hele klus. Zoals iedereen weet werkt dat in het geval van een woonboot niet op de standaard manier. Vele proberen leiding water aan te leggen door middel van een rubber slang al dan niet voorzien van doe het zelf isolatie. Het resultaat is meestal bedroevend en niet wat de bedoeling was. Bij de eerste nachtvorst die zich aandient is de leiding bevroren omdat de isolatie volgezogen zit met vocht. Het resultaat laat zich raden.

Microflex cool met vorstkabel

De oplossing voor dit probleem is relatief eenvoudig, wanneer je gebruik maak van een vanaf fabriek voor geïsoleerde leiding. Arestho is leverancier van onder andere de microflex cool leiding met vorst kabel. Deze van origine flexibele grondleiding is speciaal ontwikkeld om vloeistof transport mogelijk te maken onder alle omstandigheden. Dus ook met strenge vorst. De leiding is voorzien van een PE-HD buitenmantel zie zorgt voor een robuust omhulsel. De binnenzijde van de voorgeisoleerde leiding is voorzien van een dikke laag CFK-vrije polyethyleenschuim isolatie vervaardigd uit vernet PE-X met gesloten microcellenstructuur. Dit hoogwaardige materiaal zorgt voor een perfecte isolatie. In de daadwerkelijke leiding zit ook nog een ingebouwde vorstkabel voor als het echt extreem wordt. Door gebruik te maken van een omgevingsthermostaat is bevriezing van uw flexibele waterleiding vrijwel onmogelijk.  

Hieronder ziet u een microflex leiding met vorst kabel.

Wanneer u dus een (water)leiding nodig heeft die en flexibel is en tegen extreme weersomstandigheden moet kunnen moet u beslist de microflex cool buis hebben met vorstkabel. Deze buizen zijn ook te gebruiken voor bijvoorbeeld de afvoer van afvalwater. Door de flexibiliteit is schommeling in de waterhoogte geen probleem voor deze leidingen. Wilt u meer informatie hebben over dit product of andere microflex producten neem dag gerust contact met ons op via info at arestho.nl of bel 078-780 23 88

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0