Levertijd 24 tot 48 uur
Meer dan 5000 producten op voorraad
Vragen? neem contact op voor een goed advies
Topkwaliteit assortiment van Europese merken
Slangen en koppelingen

Slangen en koppelingen

0 reactie minuten lezen
Voor iedere toepassing hebben wij de juiste slang in huis!

Slangen en Slangkoppelingen

Waar worden slangen voor gebruikt, nou zult u zeggen voor de tuin te besproeien of voor een aansluiting op het gasfornuis. Echter slangen worden voor zeer veel toepassingen gebruikt. Zo hebben wij slangen die speciaal geschikt zijn voor het transporteren van chemicaliën, olie, levensmiddelen, maar uiteraard ook water. Bij al deze slangen hebben wij uiteraard ook de juiste koppeling voorhanden.

Assortiment koppelingen

Arestho heeft de volgende koppelingen in het assortiment. Storz koppelingen, deze worden voornamelijk gebruikt door de brandweer en voor industriële toepassingen. Bauer koppelingen, deze zware gegalvaniseerde koppelingen worden veel gebruikt in de agrarische sector. Camlock koppelingen, deze koppelingen zijn zeer veelzijdig te gebruiken. De Camlock koppelingen die wij voeren zijn allen van RVS en uiteraard voorzien van het handige snel sluit systeem. Cardan koppeling, deze zware stalen koppelingen zijn vrijwel onverwoestbaar en worden veel gebruikt in de agrarische sector. Daarnaast voeren wij een zeer uitgebreid assortiment in tyleen koppelingen zowel met als zonder KIWA keur. Ten slotte hebben wij ook een breed assortiment in messing slangkoppelingen van het merk RIV. En de welbekende Siroflex koppelingen bekend van de tuinslang.

Bijzondere toepassingen

Heeft u bijzondere wensen en u weet niet hoe het op te lossen? Neem dan contact met ons op en misschien kunnen wij u wel helpen. Enige tijd geleden hebben wij bijvoorbeeld klantspecifieke drains gefabriceerd. Dat kunnen wij in grote hoeveelheden maar ook in kleine oplage voor u verzorgen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0