Levertijd 24 tot 48 uur
Meer dan 5000 producten op voorraad
Vragen? neem contact op voor een goed advies
Topkwaliteit assortiment van Europese merken
Transparante PVC slang

Transparante PVC slang

0 reactie minuten lezen
Arestho levert hoge kwaliteit transparante PVC slang, verbaast u van de mogelijkheden die deze slang u kan bieden. Voordelig een kwaliteit slang in huis bij arestho.

Transparante PVC slang kent vele toepassingen

Iedereen kent wel de situatie dat u denk een slang waar ik doorheen kan kijken zou wel eens handig zijn. Deze situaties kunnen zich voor doen op het werk maar ook prive, denkt u aan bijvoorbeeld laboratoria, aquaria, vijvers etc. Arestho levert een hoge kwaliteit transparante PVC slang, deze slang is dusdanig hoog van kwaliteit dat deze ook geschikt is voor levensmiddelen.  


bloemenvaas van transparante pvc slang

Voorbeelden van het gebruik van doorzichtige PVC slang

Onze transparante slang hebben wij al aan een diversiteit van bedrijven en instellingen geleverd, zoals aquaria zaken, het is natuurlijk fijn als een slangetje in uw aquarium onzichtbaar is. Maar ook hebben wij deze slang geleverd op klantspecifieke wensen bijvoorbeeld voor het gebruik in mobiele waterkeringen, deze klant gebruikt de slang als een drain om lucht af te zuigen. De slang is daarom door ons voorzien van minuscule gaatjes op de afstand zoals de klant die wenst. Al met al is deze slang verrassend veelzijdig te gebruiken voor zowel de particulier als in de industrie.


Transparante slang tbv lekken loze ruimtes

Hier een voorbeeld van de vele toepassingen van de transparante PVC slang, Transportbedrijf van der Lee & Zn gebruikt de slang om te controleren of er vloeistof lekt in de loze ruimtes van hun trailers.

Slangverbinders

Uiteraard kan de situatie zich voordoen dat u diverse slangen met elkaar wilt verbinden, hiervoor hebben wij polyamide slangverbinders en messing slangverbinders in ons assortiment. De polyamide slangverbinders hebben wij vanaf 2mm tot en met 19mm. Het gebruik van polyamide slangverbinders heeft diverse voordelen. Zo is dit materiaal chemisch resistent en kent ook een grote temperatuur range. Wanneer u grotere verbinders nodig heeft hebben wij messing slangtules in verschillende maten vanaf 1/8'' tot wel 4''. U ziet bij ons kunt u alle kanten op om uw PVC slang op wat voor manier dan ook te verbinden. Naast deze slangverbinders leveren wij ook alle slangkoppelingen van Storz, RVS Camlock koppelingen, Bauer en Cardan koppelingen. uiteraard leveren wij ook opberg systemen voor uw slangen, hiervoor hebben wij een ruim assortiment van Alba Krapf slangwagens en haspels. Deze opbersystemen zijn van Zwitserse makelij en kenmerken zich door de hoge kwaliteit. Zo zijn deze slangwagens standaard verzinkt, ook hebben ze een grote slangcapaciteit tot maar liefst 150 meter. Deze slangwagens zijn dan ook uitermate geschikt voor profesioneel gebruik in bijvoorbeeld de industrie en tuinbouw.

Levering van PVC slang transparant

Arestho levert al de slangen die wij in ons assortiment hebben wanneer u wilt op de locatie die u wilt. Wanneer u voor 18 uur bij ons bestelt heeft u de slang de volgende werkdag in huis. Wij leveren al onze slang direct uit voorraad. U kunt bij ons uw PVC slang per meter of per rol bestellen. Wanneer u grote hoeveelheden nodig heeft of specifieke wensen kunt u altijd met ons contact opnemen, dit kan zowel telefonisch als per mail.

Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer: 078-780 23 88 of op [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0