Levertijd 24 tot 48 uur
Meer dan 5000 producten op voorraad
Vragen? neem contact op voor een goed advies
Topkwaliteit assortiment van Europese merken
Pompen

Pompen

0 reactie minuten lezen
Arestho levert een groot aantal verschillende pompen, waaronder de bekende dompelpomp, hydrofoor, zelfaanzuigende en motorpompen. Al deze pompen hebben een geheel eigen toepassing. Te beginnen met de dompelpomp.

Ebara en Homa dompelpomp

Wij leveren dompelpompen van Ebara en Homa. De pompen van Homa hebben een meer industrieel karakter en zijn veelal zwaarder in capaciteit en toepassing. Ze worden veel gebruikt in de agrarische sector, bouw, en industrie. Door de bouwwijze zijn dit zeer robuuste pompen. Wij leveren deze pompen tot een capaciteit van maar liefst 170.000 liter per uur. Naast het merk Homa leveren wij ook pompen van Ebara, deze zijn wat kleiner in capaciteit en meer geschikt voor het wat kleinere werk zoals het leegpompen van zwembaden, kelders of wat kleinere bouwputten. Een Ebara dompelpomp is vrijwel geheel van RVS gemaakt wat deze pomp zeer duurzaam maakt. Uiteraard zijn dit niet de aller voordeligste pompen maar wel zeer betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig. Kortom wilt u geen onaangename verassingen als u een dompelpomp nodig heeft dan kiest u voor een pomp van Ebara of Homa.

Hydrofoor pompen

Hydrofoorpompen worden gebruikt voor drukverhoging in bijvoorbeeld waterleidingsystemen thuis of op de camping, maar ook voor bewateringsinstallaties. Deze pompen zijn zeer eenvoudig in het gebruik en ook energiezuinig. Een hydrofoor maakt gebruik van een drukvat net als een compressor. De pomp draait dus alleen maar als de druk in het drukvat te laag wordt. Alle hydroforen die wij leveren zijn kant en klaar voor gebruik.

 

Motorpompen

Leo motorpompen, een engels merk wat zeer betrouwbare en compacte pompen levert. Wij hebben diverse motorpompen in ons assortiment. Uiteraard variërend in capaciteit. Deze pompen kunnen wij zeer voordelig leveren.

 

Zelfaanzuigende pompen

Deze pompen van het merk Saer worden gemaakt van gietijzer, dit maakt deze pompen zeer robuust en betrouwbaar. De toepassing is divers, denk aan tuinberegening, rijbakberegening maar ook voor bijvoorbeeld was en spoelinstallatie worden deze pompen veelvuldig gebruikt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0