Levertijd 24 tot 48 uur
Meer dan 5000 producten op voorraad
Vragen? neem contact op voor een goed advies
Topkwaliteit assortiment van Europese merken
Microflex voorgeisoleerde buis

Microflex voorgeisoleerde buis

0 reactie minuten lezen
In dit blog vind u meer informatie over Microflex voorgeisoleerde buizen. Deze buizen zijn bedoeld voor het ondergrondse transport van (warm)water en andere vloeistoffen.

Microflex buis

 

Arestho levert een zeer hoogwaardig systeem van voorgeïsoleerde buizen van het merk Microflex. Wij leveren deze buizen zowel als Microflex Uno als Microflex Duo. Dit systeem is ontwikkeld voor de ondergrondse verspreiding van (warm)water en andere vloeistoffen en dit met een minimaal warmteverlies. De microflex buis is voorzien van warmte isolatie en een robuuste buitenmantel de leidingen zijn gemaakt volgens het gesloten kamer principe.

 

Microflex voorgeïsoleerde buizen zijn zeer licht van gewicht en uitermate soepel door deze eigenschappen zijn deze buizen zeer gemakkelijk te verwerken obstakels en hoeken zijn geen enkel probleem voor deze buizen. De accessoires zijn zonder bijzonder gereedschap te monteren. Dankzij de structuur van de van de buis is er weinig weerstand zodat er een minimaal drukverlies optreed en treed er geen kalkafzetting op. De buizen zijn gecertificeerd voor het transport van drinkwater en bevatten geen schadelijke stoffen. Ze zijn daardoor ook uitstekend geschikt voor diverse toepassingen in de voedselverwerkende industrie.

 

Microflex voorgeïsoleerde buis

 

De buizen zijn voorzien van microcellulair polyethyleenschuim, dit heeft een buitengewoon goede isolerende werking en een gesloten celstructuur en daardoor is de wateropname minimaal. De isolatie heeft een vormgeheugen en dat zorgt ervoor dat dit materiaal permanent elastisch is. Ook heeft het een zeer langer levensduur.

 

 

Microflex buizen hebben een standaard lengte van 100 meter maar kunnen bij ons per meter besteld worden. De uiteinden moeten worden voorzien van afdekdoppen om te voorkomen dat er vuil, en vocht in uw leiding terecht komt. Als u de buis op wilt slaan moet de buis tegen zonlicht beschermd worden om vervorming te voorkomen. Het plaatsen van de buis moet gebeuren in een vorstvrije zone. Onder de buis dient een zandbed van ongeveer 10 centimeter geplaatst te worden voor een stabiele ligging van de microflex buis(vermijd scherpe voorwerpen).

 

Levering microflex buis

 

Arestho levert de microflex buizen tegen scherpe tarieven en wij garanderen een snelle levering. Naast de buizen leveren wij ook alle benodigde koppelingen zoals bochten, T-stukken maar ook krimpkousen en stofkappen. Wilt u een geheel vrijblijvend een offerte ontvangen of heeft u vragen over microflex producten neem dan contact met ons op tel 078-780 23 88 of mail [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0