Levertijd 24 tot 48 uur
Meer dan 5000 producten op voorraad
Vragen? neem contact op voor een goed advies
Topkwaliteit assortiment van Europese merken
Microflex uno en duo

Microflex uno en duo

0 reactie minuten lezen
Voorgeisoleerde microflex buizen, zeer energiebesparend en een zeer lange levensduur

Microflex voorgeisoleerde grondleidingen

Microflex leidingen zijn zeer hoogwaardige producten voor het transport van vloeistoffen, denk hierbij aan (warm) water, drinkwater, chemische stoffen, vloeistof voor koelsystemen etc. De microflex buis bestaat uit leiding, warmte isolatie en een buismantel, dit alles volgens het gesloten kamerprincipe. Ook zijn de buizen voorzien van een zuurstofscherm en zijn bovendien volledig corrosievrij. Het productie proces is mileuvriendelijk.

Microflex duo

de microflex duo bestaat uit een aanvoer en retourbuis. deze buizen worden veel gebruikt voor warmwater distributie in individuele en collectieve warmtenetwerken. Microflex duo buis is leverbaar in een groot aantal maten, de kleinste maat is 2x 25mm buis en de grootste maat is 2 x 63mm. Zoals eerder gezegd zijn deze microflex duo buizen zeer geschikt voor verwarmingsinstallaties, echter worden ze ook in de voedsel en chemische industrie gebruikt. Volg deze link om de lijst met stoffen te bekijken waar microflex buis voor geschikt is. Alle microflex buizen kenmerken zich door de hoge kwaliteit en zeer lange levensduur.

Duurzaamheid van Microflex leidingen

Microflex leidingen zijn opgebouwd uit PE-Xa buizen met daarom heen microcellulair vrnet polyethyleenschuim, dit geeft een buitengewoon goede isolatie, door de gesloten cellen structuur is ook de wateropname minimaal. De buitenmantel is gemaakt van PE-HD dit materiaal is zeer duurzaam, door de geribelde structuur is deze buis zeer flexibel maar ook slagvast en heeft een hoge drukvastheid.

Levering van Microflex buizen

De levering van de buizen loopt rechtstreeks via de importeur. U kunt de voorgeisoleerde buis op iedere gewenste lengte bestellen. De maximale rollengte van deze producten bedraagt 100 meter. De levertijd van deze producten bedraagt om en nabij de 5 werkdagen. Wanneer u dus op zoek ben naar een duurzaam en energiezuinig leiding systeem met een lange levensduur kiest u voor de voorgeisoleerde buis van Microflex.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0