Levertijd 24 tot 48 uur
Meer dan 5000 producten op voorraad
Vragen? neem contact op voor een goed advies
Topkwaliteit assortiment van Europese merken
Lijnafwatering met Anrin vloergoten

Lijnafwatering met Anrin vloergoten

0 reactie minuten lezen
Polyesterbetonnen vloergoten van Anrin, kwaliteits lijnafwatering voor een betaalbare prijs.

Vloergoot van Anrin

Anrin is een Duits bedrijf wat vloergoten produceert. Deze vloergoten worden gemaakt van [polyesterbeton en zijn vrijwel onverwoestbaar. Arestho levert diverse type vloergoten van dit oerdegelijke Duitse kwaliteitsmerk.


Anrin vloergoot type ECO

Wij leveren dit type vloergoot wat bijzonder geschikt is voor het gebruik in en om het huis, het zwembad of bijvoorbeeld bij wasplaatsen. Dit is een vrij licht type vloergoot wat gemakkelijk in het gebruik is.


Anrin vloergoot type Self-100

Dit type vloergoot heeft een iets grotere capaciteit om water af te voeren dan het voorgaande type ECO. De goot is ook zwaarder belastbaar en daardoor geschikt voor gebruik langs de openbare weg of parkeerplaatsen.

Anrin vloergoot type KE-200

Deze vloergoot is bijzonder zwaar belastbaar tot wel kN600 (60,000 kilo) door de enorme kracht van deze vloergoot is deze bijzonder geschikt voor gebruik op industrie terreinen en andere plaatsen met zeer intensief verkeer.

Vloergoot van polyesterbeton

Polyester beton of polymeer beton is een bijzonder krachtig materiaal. Anders dan gedacht is dit materiaal geen beton. In dit materiaal is het grind vervangen door kwarts granulaat. Als bindmiddel wordt er een polyester hars gebruikt. Het resultaat hiervan een een bijzonder krachtig materiaal wat bijna overal tegen bestand is en ook nog eens heel glad aanvoelt. Polyesterbeton heeft enkele opmerkelijke eigenschappen, het absorbeert geen druppel water, het is chemische resistent en bestand tegen grote temperatuur schommelingen daarnaast is het krasbestendig. Kortom, wilt u een onverwoestbare vloergoot? Kies dan voor een Anrin vloergoot bij Arestho!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0