Levertijd 24 tot 48 uur
Meer dan 5000 producten op voorraad
Vragen? neem contact op voor een goed advies
Topkwaliteit assortiment van Europese merken
Ebara RVS dompelpomp, de beste in hun soort

Ebara RVS dompelpomp, de beste in hun soort

0 reactie minuten lezen
Kwaliteit dompelpompen van Ebara, volledig RVS!

Ebara RVS dompelpompen

Wanneer u een  Ebara RVS dompelpomp aanschaft heeft u een pomp in handen die vrijwel geheel van RVS 304 is gemaakt. Deze materiaal keuze van de fabrikant heeft een grote impact op de kwaliteit van de pomp. Doordat de pomp van RVS is zal deze niet gaan roesten, maar ook als de pomp een keer zal vallen zal de buitenmantel niet direct scheuren. Pompen van Ebara zijn gemaakt om jarenlang zonder problemen te kunnen functioneren op de momenten dat u hem nodig heeft. Uiteraard zijn door deze materiaalkeuze deze dompelpompen niet de voordeligste op de markt, echter horen ze wel door de gebruikte materialen en toegepaste techniek tot de energiezuinigste en meest degelijke pompen die verkrijgbaar zijn.

Ebara dompelpomp voor schoon en vuilwater

RVS dompelpomp voor schoon en vuilwater

Er zijn pompen die geschikt zijn voor enkel schoonwater, door de kleine kogeldoorlaat kan er bijna geen vuil doorheen. De oplossing is eenvoudig, Ebara dompelpompen zijn er ook voor vuil water, door de grote kogeldoorlaat bij sommige modellen wel 50mm kan er eenvoudig en op veilige wijze schoon en vuilwater mee worden weggepompt wat zeer handig kan zijn in bijvoorbeeld bouw putten of agrarisch gebruik. Uiteraard speelt ook de pompcapaciteit een enorm grote rol bij de keuze van de juiste pomp. Wij leveren  Ebara pompen met een capaciteit vanaf 9.000 liter per uur tot een maximum van 36.000 liter per minuut. Heeft u een grotere capaciteit nodig? dan hebben wij HOMA pompen, de grootste capaciteit die wij daarin hebben is maar liefst 170.000 liter per uur!


Kwaliteitspompen


U ziet dat er heel wat te keizen is als u een dompelpomp nodig heeft. De keuze is eigelijk heel eenvoudig, wilt u een pomp die jarenlang meegaat en zeer betrouwbaar en degelijk in elkaar is gezet, of wilt u een zeer voordelig kunststof pompje van de plaatselijke bouwmarkt? Wanneer u kiest voor degelijkheid en betrouwbaarheid kiest u een RVS dompelpomp van Ebara. Naast de pompen die wij leveren leveren wij ook alles op het gebied van zuig en persslangen uiteraard ook met de benodigde koppelingen. Voor bovenstaande pompen wordt over het algemeen de plat oprolbare persslang gebruikt om het opgepompte water af te voeren.Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0