Doe eens wat anders met PVC buis

Doe eens wat anders met PVC buis

Inspiratie om eens iets anders te doen met PVC buis, laat uw fantasie de vrije loop.

Creatieve ideeën met PVC buis


Waneer u aan PVC buis denkt denkt u waarschijnlijk direct aan leidingen en het aanleggen van riolering. Echter zijn er ook heel wat creatieve uitspattingen mogelijk met PVC buis. Laat uw fantasie de vrije loop en alles is mogelijk. PVC is gemakkelijk te bewerken en verkrijgbaar in bijzonder veel maten, het materiaal is ook erg gemakkelijk te spuiten in iedere gewenste kleur. Hieronder enkele creatieve ideeen.

Een stoel van PVC buis


Hier ziet u een bijzondere stoel gemaakt van PVC buis.

Stoel van PVC buis

Deze stoel is gemaakt van wit PVC en verlijmd. PVC is een sterk materiaal en met de juiste lijm is zo'n stoel bijzonder sterk. Naast deze eigenschappen is het natuurlijk gewoon een blikvanger in uw kamer.

Fietsenrek gemaakt met PVC buis

Fietsenrek gemaakt van PVC buis

Dit fietsenrekje ziet er niet alleen leuk uit maar is ook gemakkelijk in het gebruik, het gewicht is zeer laag dus gemakkelijk op te bergen. U ziet dat met het gebruik van een paar stukjes buis met 90 graden knietjes dit gemakkelijk in elkaar te zetten is. Waneer u dit rekje met tent haringen in de grond vastzet is het ook nog goed verankerd. Uiteraard kunt u het rekje zo groot maken als u zelf wilt.

Kerstkrans gemaakt met PVC buis


Kerstkrans van PVC buis

Deze kerstkrans is gemaakt van standaard wit PVC. Uiteraard kunt u dit in iedere gewenste kleur verven of spuiten voor de juiste uitstraling. Zoals u ziet kunt u met PVC buis creatieve dingen maken met ook nog een sjieke uitstraling.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »