Kogelkraan

Filters
20 ProductenPagina 1 van 1

Kogelkraan kopen bij Arestho

In het assortiment van Arestho vindt u de kogelkraan die u zoekt. Dit hulpmiddel wordt gebruikt voor het openen of sluiten van de watertoevoer. De afsluiters die wij leveren zijn van het gerenommeerde merk RIV. Dit is een Italiaanse fabrikant die al meer dan 50 jaar kogelafsluiters produceert. Doordat wij beschikken over een ruim assortiment zit er voor u altijd een passende oplossing bij. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 besteld? De afsluiter wordt de volgende werkdag al bij u geleverd.

Dankzij ons zeer ruime assortiment in slangen en koppelingen in combinatie met de zeer scherpe prijzen en snelle levertijden kunt u met een gerust hart uw artikelen bij ons bestellen

Bekijk ons aanbod op onze website en maak uw keuze. Komt u er niet helemaal uit? Wij voorzien u graag van deskundig advies. Neem gerust contact met ons op. Dat kunt u doen door te bellen naar 078-780 23 88 of te mailen naar [email protected].

Werking van een kogelkraan

Een kogelkraan wordt ook wel een kogelafsluiter genoemd en gaat als volgt in zijn werking. De kraan sluit een gasstroom- of vloeistof af doordat een kogel met een boring een kwartslag draait. Die kogel regelt het openen en sluiten. Hierdoor krijgt de vloeistof of gasstroom geen kans om verder te stromen. Of het kan juist weer stromen.

In ons assortiment vindt u verschillende types. Onder andere 4001, 4330, een afsluiter voor een anti legionella systeem, volle doorlaat en nog veel meer mogelijkheden.

Dé expert op het gebied van PVC slangen en koppelingen

  • Meer dan 5000 artikelen direct leverbaar
  • Voor 18:00 besteld? Morgen in huis!
  • U heeft 14 dagen retourrecht
  • De klantenservice is van maandag-zaterdag geopend
Uw online PVC slangen en koppelingen specialist

Bestel een kogelkraan

Een kogelkraan maakt uw werk een stuk gemakkelijker. De kraan kan immers snel open en dicht worden gedaan. Plaats een bestelling in de webshop en ervaar de voordelen zelf. Heeft u een vraag over de producten die we aanbieden in de webshop? Geen probleem. We helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op. Bel naar 078-780 23 88 of stuur een e-mail naar [email protected].