Appendages voor leidingen

Appendages waarmee u uw leiding netwerk compleet maakt, bij Arestho hebben we alles wat u nodig heeft. Zo leveren wij een groot aantal soorten schuifafsluiters en kogelkranen van heel klein tot heel groot. Daarnaast leveren wij diverse appendages in de vorm van vuilvangers en terugslagkleppen. Al deze artikelen zijn volledig uit voorraad leverbaar zodat wij bijna altijd binnen 24 uur kunnen leveren in geheel Nederland waar u maar wilt. 

Bekijk ons ruime assortiment en maak een keuze. Komt u er niet helemaal uit en heeft u deskundige hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. Telefonisch door te bellen naar 078-780 23 88 of mail naar [email protected].

Appendages

Naast bovenstaande artikelen leveren wij diverse artikelen om uw leiding systeem aan te leggen variërend van tyleen leidingen tot voorgeïsoleerde leidingsystemen. Maar ook in combinatie met bijvoorbeeld pompen zijn onze appendages uitstekend te gebruiken. Denk aan bijvoorbeeld terugslagkleppen of onze RVS filterkorven, wanneer u water op pompt uit buitenwater zijn deze zeer belangrijk om het vuil uit uw pomp te houden.  Heeft u een kogelafsluiter nodig maar niet of nauwelijks ruimte om deze te plaatsten dan hebben wij ook mini kogelkranen. Kortom, wat u ook nodig heeft op het gebied van appendages bij arestho is het te vinden.