Polycarbonaat platen

Polycarbonaat platen glashelder

€116,35Excl. btw (€140,78 Incl. btw)

Polycarbonaat spiegel

€375,20Excl. btw (€453,99 Incl. btw)

Polycarbonaat platen smoke

€201,97Excl. btw (€244,38 Incl. btw)

Kracht van polycarbonaat platen

Polycarbonaat platen zijn bijzonder sterk (250x sterker dan glas) en daardoor voor vele doeleinden te gebruiken. U kunt bij Arestho voordelig polycarbonaat platen aanschaffen. Wij leveren rechtstreeks vanaf fabriek om de vervoersbewegingen en daardoor schades en kosten tot een minimum te beperken en het milieu wordt hier natuurlijk ook mee gespaard.

 

Toepassing polycarbonaat platen

De platen zijn zoals gezegd voor vele doeleinden te gebruiken, denk aan terrasoverkapping, voorzetraam, veiligheidsglas enz enz de platen zijn mits voorzien van UV bescherming UV bestendig en zijn van ijzersterke kwaliteit. Alle platen die wij verkopen zijn standaard voorzien van UV bescherming. Naast de lange levensduur van de platen zijn deze na jarenlang gebruik eenvoudig te recyclen en daardoor goed voor het milleu. Polycarbonaat platen verbranden niet of nauwelijks, sterker nog ze zijn zelfdovend geven niet of nauwelijks giftige rook af en het materiaal druipt niet. Door deze eigenschappen is dit materiaal zeer veilig in het gebruik.

 

Polycarbonaat platen kopen

Bij Arestho verkopen wij alleen absolute topkwaliteit polycarbonaat plaat voor een voordelige prijs. Al onze platen kunnen wij direct binnen 48 uur uit voorraad leveren. Kortom zoekt u een kwalitatief goede polycarbonaat plaat dan zit u bij ons goed! 

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of heeft u vragen over polycarbonaat platen? Bel 078-780 23 88 of mail via info@arestho.nl