Acrylaat spiegels

Acrylaat plexiglas Spionglas

€270,16Excl. btw (€326,89 Incl. btw)

Acrylaat perspex spiegel

€111,14Excl. btw (€134,48 Incl. btw)

Acylaat perspex spiegels

De acrylaat perspex spiegel kunnen wij in diverse kleuren leveren, daar zij van acrulaat gemaakt zijn is het materiaal veel sterker dan gewoon glas (25x). Door de kracht van deze spiegels en de trendy kleuren zijn ze zeer geschikt voor gebruik in horeca gelegenheden, stand en interieurbouw maar ook bijvoorbeeld kinderdag verblijven. De spiegels zijn zonder bescherming van de achterzijde niet buiten te gebruiken. Dit is alleen mogelijk als de acrylaat spiegels in een waterdicht frame geplaatst worden en de achterzijde ook waterdicht afgedekt is. Als u deze platen onbeschermd buiten gebruikt zal de spiegellaag aan de achterzijde na verloop van tijd loslaten.

 

Acrylaat doorkijkspiegel of spionglas 

Naast de gewone spiegels leveren wij ook spionglas of observatiespiegel. Deze acrylaat spiegel is voor diverse toepassingen zeer handig. Aan beide zijde is een folie aangebracht op een acrylaat plaat. Door de ruimte aan de observatiekant iets donkerder te maken bent u niet zichtbaar. Daar deze platen zijn voorzien van een folie is het niet mogelijk om deze buiten te gebruiken.

 

Levering acrylaat perspex spiegels en spionglas

Arestho levert acrylaat spiegel en spionglas binnen 2 a 3 werkdagen op iedere door u gewenste locatie. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen voor acrylaat spiegels of spionglas bel 078-780 23 88 of mail naar info@arestho.nl