Acrylaat Perspex transparant

Plexiglas/Acrylaat plaat GS helder

€39,95Excl. btw (€48,34 Incl. btw)

Plexiglas/Acrylaat plaat XT helder

€96,90Excl. btw (€117,25 Incl. btw)

Sign acrylaat ''glaslook'' 3mm

€0,00Excl. btw (€0,00 Incl. btw)

Sign acrylaat glashelder 3mm

€0,00Excl. btw (€0,00 Incl. btw)

Sign acrylaat ''glaslook'' 6mm

€0,00Excl. btw (€0,00 Incl. btw)

Sign acrylaat glashelder 6mm

€0,00Excl. btw (€0,00 Incl. btw)

Plexiglas acrylaat plaat

Arestho levert hoge kwaliteit Acrylaat/PMMA/plexiglas plaat, in GS en XT vorm. De XT versie is geextrudeerd wat betekent dat er kans is op luchtbellen of haarscheuren tijdens het bewerken, ook zitten er spanningen in deze platen. Als u kiest voor de GS versie betekent dit dat u een gegoten plaat heeft, deze gegoten platen hebben een zeer goede optische stabiliteit en zijn nagenoeg spanningsvrij. Acrylaat plaat is ongeveer 25x sterker dan gewoon glas en kan daardoor voor vele doeleinden gebruikt worden, denk aan bv voorzetramen, bootramen enz.

Levering plexiglas acrylaat plaat

De plexiglas acrylaat plaat leveren wij rechtstreeks vanaf fabriek. Dit betekent dat u uw platen zeer voordelig bij ons kunt kopen. Ook is het aantal vervoersbewegingen minimaal zodat de kans op schade aanzienlijk is beperkt. Plexiglas is ook wel bekend onder de naam Perspex, Altuglas, Oroglas en uiteraard acrylaat. De platen die wij leveren kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden doordat zij bestand zijn tegen weersinvloeden en UV. Acrylaat plaat bevat geen giftige stoffen en zware metalen die een risico zijn voor de gezondheid of het milieu. Wilt u acrylaat plaat van een afwijkende maat bestellen? Neem dan contact met ons op om de door u gewenste maten door te geven. De levertijd kan bij afwijkende maten wel toenemen omdat deze voor u op maat gezaagd moeten worden.

Toepassing plexiglas acrylaat plaat

Acrylaat plaat is goed bestand tegen chemische stoffen. Ook kan de acrylaat plaat goed buiten gebruikt worden, het verweerd en verkleurd niet of nauwelijks! acrylaat plaat is zeer licht van gewicht en maar liefst 25x sterker dan glas. Plexiglas is zeer goed te verlijmen en warm te vervormen. acrylaat plaat kan gebruikt worden voor zeer diverse doeleinden zoals:

  • Voorzetraam
  • veranda's
  • veiligheidsglas
  • interieurbouw
  • standbouw
  • vitrines
  • etc

 

 

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of heeft u vragen over acrylaat plaat? Bel 078-780 23 88 of mail via inf@arestho.nl